11. –12. 11. Festival OBZORY: 50 horolezeckých, cestovatelských, běžeckých, vodáckých a lyžařských osobností

11. –12. 11. Festival OBZORY: 50 horolezeckých, cestovatelských, běžeckých, vodáckých a lyžařských osobností

Největší český cestovatelsko-outdoorový festival už počtvrté představí letošní nejúspěšnější expedice v čele s osobnostmi jako je Freya Hoffmeister, Mára Holeček, Petr Horký nebo Petr Jan Juračka. Podíváme se do zákulisí sportovních osobností Petra Vabrouška, Peggy Marvanové nebo Edity Vopatové. www.FestivalObzory.cz: 7 sálů, 50 osobností, 25 přednášek, 10 filmů a 25 workshopů

Na interaktivních workshopech nasbíráte know-how na skialpy, vodu, běžky, vysokohorskou turistiku i ferraty, naučíte se přežít v divočině, správně si zabalit batoh a získáte detailní tipy na konkrétní túry a výstupy nejen v Alpách. Taky si můžete zatancovat, zabubnovat, malovat henou, uvařit čaj nebo indickou dobrotu a zahrát na didžeridu.

Cestovatelé se podívají mimo jiné do Indie, Jihovýchodní Asie, Dominikánské republiky, Kenyi, Kolumbie, Bolívie, Ekvádoru, Švýcarska a Rumunska.

Na chodbách pak ve třech patrech potkáte desítky odborníků, s nimiž se můžete osobně poradit u jejich konzultačních i prodejních stánků a projdete si výstavu špičkových výrobků a novinek.

Přijďte si rozšířit své obzory!


Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: