Snow Film Fest 2017: Přehlídka nejlepších zimních outdoorových filmů uplynulé sezóny

Snow Film Fest 2017: Přehlídka nejlepších zimních outdoorových filmů uplynulé sezóny

Sníh, led, adrenalin – vše v křesle, v teple vašeho kina. To je Snow Film Fest 2017. Přehlídka nejlepších filmů se zimní tematikou uplynulé sezóny

Říjen – prosinec 2017

200 míst v Česku i na Slovensku

A na co se můžete těšit? Na horolezeckou expedici a na souboj vůle a sedmitisícové hory v pohoří Karakoram ve filmu Výstup na Link Sar. Na reportáž z drsného závodu napříč divočinou Yukonu. Proč se člověk dobrovolně a rád vystavuje nepohodlí a nebezpečí vám možná zodpoví film Ven(ca). Seznámíte se s neobyčejnými legendami slovenského skiaplinismu v dokumentu Obyčajní chlapci. O tom jak vypadá opravdová láska ke sportu a o přátelsví mezi člověkem a psem vypráví příběh Dog Power.

Kromě toho v bonusových filmech půjdete po stopách lyžařsko-vědecké expedice za ledovci do Grónska, budete učit pákistánskou mládež lyžovat a nebo se vydáte na výlet za prašanem do Colorada.

Můžete se také zapojit do soutěže o ceny od našich partnerů, třeba zájezd a nebo outdoorové vybavení. Hlasovat pro nejlepší film můžete zde.

I letos festival závítá na 200 míst v Česku i na Slovensku a tak si určitě najdete to nejbližší a nebo nejmilejší místo právě pro Vás. Kompletní informace o festivalu, programu, místech promítání nejdete na www.snowfilm.cz

Přijďte a užijte si festival!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: